• Companyia
 • "Dynamica pot afrontar tot tipus de projectes amb una solvència absoluta i garantint sempre la satisfacció dels seus clients"

  Josep Pagès i Puigsech
  Director general i fundador de Dynamica

  VÍDEO CORPORATIU

  Al setembre de l’any 2006 va néixer Dynamica. Ho va fer empesa per la il•lusió i la experiència dels seus fundadors en el sector del software empresarial i, més concretament, pel seu gran coneixement del ERP Microsoft Dynamics NAV. Josep Pagès i Josep Maria Puigdollers van fer una aposta nítida i inequívoca des de bon principi: Dynamica seria distribuïdor i implementador d’un sol producte i, per tant, s’apostaria per l’especialització i el coneixement profund del ERP Dynamics NAV, més conegut com Navision.

  I l’empresa va començar a funcionar. Ho va fer amb les dificultats lògiques inicials per aconseguir clients, però també condicionada a una mena de codi deontològic acordat entre els seus fundadors: Dynamica prioritzaria l'atenció al client per davant de tot; no creixeria més del què fos assumible; donaria a la competència el mateix respecte que voldria per si mateixa; i retornaria a la societat part dels seus beneficis o coneixements en el cas de tenir-los.

  Treballant sempre dintre d’aquests paràmetres Dynamica ha crescut en experiència, en reconeixements i en prestigi. Però segurament el seu èxit més rotund és el de saber que gràcies a l’equip que integra la companyia es presta el millor servei possible als cada cop més clients que confien en Dynamica per millorar la gestió diària i el rendiment de la seva empresa.

  La perspectiva del temps permet corroborar com va ser d’encertada l’aposta inicial. Avui, Dynamica gaudeix d’una experiència enorme, d’un equip de treball extraordinàriament preparat, d’un prestigi guanyat a pols i d’uns resultats indiscutibles en uns temps gens fàcils pels negocis. Tot plegat fan que Dynamica pugui afrontar tot tipus de projectes amb una solvència absoluta i garantint sempre la satisfacció dels seus clients.

  Avui es pot dir amb la veu ben alta que Dynamica és una empresa jove, però no inexperta. Que Dynamica és una empresa amb prestigi, però no elitista. Que Dynamica ofereix serveis de qualitat, però no cars. Que Dynamica ofereix totes les solucions, però no dóna cap problema.