Equip

Josep Pagès, fundador i director general

És el responsable d'haver creat Dynamica, d'haver-la consolidat i d'haver-la posicionat dins del sector com a una clara referència de prestigi. Ara vol obrir una fase d'expansió i té tots els ingredients per aconseguir-ho: determinació, preparació i experiència. És l'únic professional d'Espanya reconegut per Microsoft com a MVP (Most Valuable Professional) pel seus coneixements sobre Dynamics NAV. Josep Pagès és la cara visible d’un gran equip de professionals que treballa per oferir totes les solucions a totes les empreses que vulguin millorar la seva productivitat.

Josep Maria Puigdollers, cofundador i director tècnic

És enginyer de telecomunicacions i, a més de responsabilitzar-se de l’àrea tècnica, és també soci-administrador de la companyia. Porta una dècada dirigint projectes TIC per empreses líders del sector. La seva especialitat és el software de gestió, però té sobrada experiència per pilotar qualsevol tipus de projecte. Destaca per un esperit emprenedor imparable. El seu hobby preferit és la música, fins al punt que més d'una vegada s'ha enfilat a un escenari, això sí... sempre amb l'ordinador sota el braç.

Joan-Carles Colomé, director comercial

Porta des del 1984 venent hardware i software a empreses per ajudar-los a incrementar el seu rendiment i la seva eficiència. L'any 1991 va firmar el primer contracte de distribució de Microsoft Navision per Espanya. És a dir, al nostre país ningú té tanta experiència com ell oferint a les empreses exactament el què necessiten. Quan no ven Microsoft Dynamics NAV o qualsevol de les altres solucions que ofereix la companyia es dedica a la seva família, al futbol i a la bicicleta de muntanya.

Marc Redorta, director de comunicació i màrqueting

És el responsable de la imatge de la companyia. La seva missió és que cada cop es parli més de Dynamica i se’n parli millor. Per fer-ho utilitza les xarxes socials així com l’experiència en comunicació adquirida durant els anys que ha treballat en diferents mitjans de comunicació d’abast nacional i en importants portals d’Internet. El seu nom o la seva veu potser us sona, ja que cada dia col•labora al programa de ràdio Fricandó Matiner de RAC105.

Noemí Allés, responsable d’administració

La Noemí és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i té un màster en Comerç Internacional. Domina a la perfecció el català, el castellà i l’anglès i té una llarga experiència en empreses multinacionals. Ara és la responsable de l’administració, la comptabilitat i la facturació. De fet, es cuida de gestionar el dia a dia de Dynamica perquè la resta de personal es pugui concentrar en els projectes que té sobre la taula. Per desconnectar de la feina es posa les vambes i arrenca a córrer.

Laura Nicolàs, responsable de seguiment de projectes i de suport als clients

Ha estudiat Enginyeria Superior en Informàtica per la UAB i té tanta capacitat pel NAVISION com pels idiomes. A més del llenguatge informàtic, domina a la perfecció el català, castellà, l'anglès i el francès. Compta amb vàries certificacions de Microsoft Dynamics NAV i està especialitzada en el control i seguiment dels projectes a més de coordinar l’àrea de suport i atenció als clients. Entre les seves aficions també hi figura anar amb BTT per la muntanya.

Germán López, analista-programador

Enginyer Superior en Informàtica i compta amb diverses certificacions en Microsoft Dynamics NAV. No hi ha cap racó, cap funció o aplicació que se li resisteixi. Aquesta experiència, combinada amb la seva constància i tenacitat, ha portat a què se li encarreguin els projectes més complexes. També li agrada relaxar-se pedalant per les muntanyes.

Núria Guinart, analista-programadora

Porta més de 15 anys fent implantacions de NAVISION per empreses, fent migracions i actualitzacions a versions superiors i desenvolupant solucions a mida pels nostres clients. La seva experiència i la seva discreció són dos dels ingredients claus que permeten explicar per què el nostre servei de suport als clients té tant prestigi. Quan disposa de temps li agrada llegir i sortir a córrer.

Cristina Nicolàs, analista-programadora

Ha estudiat Enginyeria Superior en Informàtica a la UAB i porta programant amb NAVISION des de l'any 2005. Principalment s'encarrega de les adaptacions i parametritzacions per a les àrees financeres i logístiques d’alt nivell dels nostres clients. Quan fa la seva feina no només pensa en les necessitats actuals del client sinó en les que tindrà en el futur. És la germana de la Laura Nicolàs.

Esteve López, enginyer tècnic informàtic

Porta més de vint anys treballant en l'àmbit de les tecnologies dels quals, més de deu, en el món dels ERP's. Ha treballat en importants distribuïdors Dynamics exercint tot tipus de rols, des dels relacionats amb la consultoria i la gestió de projectes fins als relacionats amb el desenvolupament, investigació i la implantació de Dynamics Nav en tot tipus d’empreses. La seva segona passió, després del software, és la natura.

Conchi Cruz, programadora

Va començar programant Dynamics NAV tot just al 2009, però ja ha participat en projectes importants de Dynamica. Malgrat la seva curta trajectòria professional ha demostrat una gran capacitat per aprendre i per col•laborar i ajudar als altres. Li encanta sortir a caminar, escoltar música i anar al gimnàs.

Jesús Puchades, analista-programador

Ha treballat amb Microsoft Dynamics Nav des de l’any 2004 i fins l’actualitat. Ha realitzat tasques de formació a usuaris i de consultor funcional, així com desenvolupament d’aplicacions a mida de les necessitats dels clients. Entre les seves aficions destaca especialment el seu gran interès per la música.