Notícies

4 Oct 2012

Dynamics NAV 2013 ja està disponible pels clients de Dynamica

La nova versió d'aquesta potent eina de gestió empresarial per a PIMES de Microsoft incorpora moltes millores i funcionalitats pensades per tenir un major control del negoci i més flexibilitat en el seu ús.

Els clients de Dynamica ja tenen a la seva disposició Microsoft Dynamics NAV 2013, l'última i més important versió d'aquest programari de gestió, que ofereix nombroses millores i noves funcionalitats per ajudar a les empreses a aconseguir un major control sobre el seu negoci, una important millora dels seus marges i un fort impuls del seu creixement. Capaç de combinar les característiques pròpies d'un ERP, dissenyat per a petites i mitjanes empreses, amb una experiència d'usuari senzilla i intuïtiva, aquesta solució compta a més amb capacitat per a Business Intelligence i eines de reporting, així com amb una total compatibilitat amb altres productes de Microsoft.

Davant la situació actual que viuen les pimes, Microsoft Dynamics NAV 2013 obre un nou món de possibilitats no només perquè afrontin aquests temps difícils, sinó perquè augmentin els seus beneficis. Entre aquests avantatges cal destacar aquestes tres:

• Millores en la visibilitat i un major control sobre el que passa en el negoci, ja que ajuda a una presa de decisions intel•ligents i oportunes.

• Possibilitat d'avançar-se les condicions canviants de la indústria i mantenir-se a l'avantguarda, optimitzant els seus processos de negoci. Això suposa una important ajuda a l'hora de controlar les despeses i aconseguir una línia de creixement constant. 

• Optimització de les inversions en TI, gràcies a la seva flexibilitat, la senzillesa d'ús i la capacitat per funcionar amb Microsoft Office o SharePoint, així com amb altres aplicacions de programari que una empresa pugui utilitzar.

D'altra banda Microsoft Dynamics NAV 2013 introdueix una important novetat respecte a la versió anterior i és que estarà disponible tant en model on-premise com cloud, amb la flexibilitat que això comporta per als clients.

Finalment cal destacar que el llançament de Microsoft Dynamics NAV 2013 comporta noves funcionalitats per a la gestió empresarial. Les més importants són les següents:

a) Comptabilitat dels costos. Les empreses aconsegueixen una major visibilitat de com està funcionant el seu negoci controlant pressupostos i despeses de funcionament, departaments, productes i projectes. Per això, Microsoft Dynamics NAV 2013 sincronitza la informació dels costos amb la comptabilitat i detecta variacions de pressupost, el que possibilita prendre les mesures adequades.

b) Pronòstic del flux d'efectiu. És possible analitzar el flux d'efectiu i actuar ràpidament en conseqüència. D'aquesta manera, les empreses poden comprendre la seva actual posició de tresoreria, les previsions a curt termini i monitoritzar els cobraments i els pagaments.

c) Gestió reunida. Microsoft Dynamics NAV 2013 ajuda a optimitzar els nivells d'estoc de cara a oferir un millor servei al client. Per aconseguir-ho s'integra amb la cadena de subministrament, incloent vendes, planificació de subministrament, emmagatzematge, gestió d'inventari i seguiment d'ítems.

d) Millores en la creació d'informes gràcies a l'estreta integració amb Microsoft Excel i altres tecnologies de Microsoft.

e) Noves capacitats per a la visualització de les dades de negoci, incloent la línia de temps que permet veure i analitzar la disponibilitat de cada article. D'aquesta manera s'ofereix una vista gràfica immediata de l'estoc.

f) Millores en la planificació de l'abastament. Aquesta funcionalitat ajuda a controlar la planificació de suggeriments i optimitzar el subministrament segons l'inventari i el cost de comanda.

g) Optimització de les operacions de magatzem. Les empreses aconsegueixen una major integració entre la fabricació i la gestió de magatzems i de serveis, millorant així el control de l'estoc.

h) Gestió de les ocupacions i serveis. L'empresa compta amb més coneixement i control dels processos de treball en procés.

i) Integració amb Microsoft OneNote. Microsoft Dynamics NAV 2013 és compatible amb aquesta eina de productivitat flexible de manera que fa possible la posada en marxa de tasques basades en rols.

Si està interessat en disposar d'un Dynamics NAV 2013 a la seva empresa demani'ns informació sense compromís i l'atendrem immediatament.