Reconeixements

Altres reconeixements Col·laboracions

Josep Pagès i Puigsech Director general i fundador de Dynamica

Josep Pagès, el fundador i propietari de Dynamica, és l’únic professional d’Espanya que ha estat reconegut com a Most Valuable Professional (MVP) per Microsoft. I no només ha aconseguit aquest guardó una vegada. Des del 2006, Microsoft ha anat renovant any a any i de manera consecutiva el seu reconeixement a Josep Pagès.

Els MVP's (Most Valuable Professional) són un grup molt selecte de professionals de la indústria informàtica reconeguts per les seves contribucions a la comunitat d'usuaris de manera voluntària. De fet, dels més de 100 milions d’usuaris que tenen les comunitats tecnològiques, menys de 4.000 són reconeguts amb el guardó MVP. Un cop una persona és distingida amb aquest premi, Microsoft manté un fort lligam amb ella amb l’objectiu de promoure i mantenir les comunitats virtuals de desenvolupadors i professionals de les tecnologies de la informació.

El programa MVP de Microsoft és, doncs, una emocionant manera d'identificar, reconèixer i recompensar les persones que comparteixen voluntàriament el seu coneixement i mestratge a particulars, institucions i administracions d’arreu del món. Els MVPs realitzen una inestimable contribució, proporcionant una experiència a l'usuari més encertada, eficaç i beneficiosa amb els productes de Microsoft. A més, i a diferència d’altres distincions, els MVPs són nomenats pels companys de professió i Microsoft dóna aquesta concessió de MVP cada any en base a la capacitat tècnica de la persona, a l'esperit de comunitat i a la facilitat per proporcionar respostes precises a les preguntes tècniques sobre els productes de Microsoft.

Més informació del Programa MVP de Microsoft: