ELS NOSTRES PRODUCTES

Solucions integrals que cobreixen totes les necessitats corporatives sense excepció.

Dynamica ofereix a les empreses solucions informàtiques per millorar la seva gestió i la seva productivitat. La més potent d'aquestes solucions és l'ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision), un software que permet gestionar de manera integrada i eficient la informació de tots els departaments d'una companyia. L’ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision) reorganitza els processos, els estandaritza, unifica l'entrada de dades, millora l'accés a la informació, facilita els controls de qualitat... En definitiva, ajuda a estalviar temps i a prendre decisions.

L'ERP és el cor de les eines de gestió, però multiplica el seu rendiment si es vincula i integra amb altres solucions. El CRM (Costumer Relationship Management), per exemple, permet optimitzar el seguiment i la relació amb els clients, i és especialment útil per als departaments de compres i màrqueting. El Business Intelligence, en canvi, és un software imprescindible per als gerents i directors financers que desitgen un control absolut de la informació i l'evolució de la companyia. En canvi, altres empreses necessiten solucions més enfocades a la gestió documental, a la facturació electrònica, l'e-commerce o la redefinició de processos.

Dynamica ofereix a les empreses solucions integrals que cobreixen totes les necessitats corporatives sense excepció, implementant els millors productes del mercat gràcies al seu staff format per professionals de gran experiència. L'objectiu és que els nostres clients puguin donar un gran salt de qualitat en la seva gestió diària i en la seva productivitat.