https://dynamica.es/ Feed Dynamica es Copyright 2008 2012-11-16 14:06:54 Dynamica ja és Quonext Després de sis anys oferint als seus clients el millor servei possible per a la implantació de Microsoft Dynamics NAV, Dynamica esdevé Quonext, una empresa més forta i més gran que podrà ampliar la seva cartera de serveis de forma exponencial sense perdre el seu segell de qualitat que sempre l'ha caracteritzat.

Quonext neix de la fusió entre Dynamica i Afirma IT Services, dues companyies de gran prestigi en el sector de les solucions tecnològiques per a empreses que ara comencen un nou camí juntes. Un camí que l'ha de portar a ser el partner de referència per a totes aquelles empreses que desitgen multiplicar el rendiment del seu negoci amb les millors eines Microsoft integrades pel millor equip.

Els convidem a què coneguin amb més deteniment la filosofia, l'equip i els serveis que ofereix des de ja mateix Quonext. I si els interessen contactin amb el nostre personal, que els atendrà amb el rigor i la professionalitat de sempre.

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/69 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/69 2012-11-16 14:06:54 Instal•li el seu Dynamics NAV 2013 i no el pagui fins al 2013

Si està pensant en invertir en una ERP de Microsoft Dynamics, les solucions de pagament flexibles per al client que li ofereixen Microsoft i Dynamica poden ser-li d'ajuda, donant-li l'oportunitat d'ajornar els seus pagaments durant 3 mesos.

En un moment en què els pressupostos cada vegada estan més ajustats, aquesta pot ser la manera ideal d'adquirir la poderosa solució Dynamics que necessita ara per competir amb èxit en el mercat actual, sense haver de pagar ni un sol euro fins 2013. Fins i tot pot incloure altres programes, equip i serveis en el paquet, sempre que inclogui un 15% de productes Microsoft. I tot això amb còmodes reemborsaments fixos mínims distribuïts en 12-60 mesos en lloc d'un pagament únic a preu fet.

Podem ajudar a maximitzar el seu pressupost, augmentar el seu poder adquisitiu i millorar la seva liquiditat. Pagui per la inversió realitzada en IT a mesura que l'empresa comenci a generar els beneficis i mantingui les seves línies de crèdit estàndard lliures per a altres inversions.

Posi’s en contacte amb el nostre departament comercial i l’atendrem immediatament i sense cap compromís.

 

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/63 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/63 2012-10-16 22:29:28 NAV 2013: Pequeños grandes cambios en la longitud de los campos En versiones anteriores ya se había ampliado la longitud de algunos campos hasta los 50 carácteres, como los nombres de clientes y proveedores. En cambio los productos y las cuentas contables seguian con sus escasos 30 carácteres.

En Dynamics NAV 2013 todos los campos llamados "Descripción" o "Nombre" tiene ahora 50 carácteres:

Las descripciones de Productos, de Variantes, de Metodos de pago, de activos fijos, de categorias de productos, de periodos de inventario, etc. Hasta 169 campos de descripción o nombre han pasado a 50 carácteres en esta versión!

Otros cambios en las longitudes... 

- El campo "Su referencia" que se encuentra en la mayoría de cabecera de documentos pasa de 30 a 35 carácteres.

- Los campos "Nº documento externo", "Nº pedido proveedor", "Nº factura proveedor", etc. pasan de 20 a 35.

- Los campos "User ID" pasan de 20 a 50.

- El campo "Cód descuento cliente" pasa de 10 a 20.>

 

Salut!

Laura Nicolàs

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/64 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/64 2012-10-13 00:00:00 Dynamics NAV 2013 tiene un nuevo debugger La anterior versión de Dynamics NAV, la versión 2009, ya permitía debugar sesiones del cliente RTC, pero mostraba un incomprensible código C# que la mayoría de desarrolladores de NAV no entendíamos (me incluyo). Así que si teníamos de debugar intentábamos reproducir el proceso usando el cliente clásico y así debugar viendo código C/AL.

Con Dynamics NAV 2013 el cliente clásico desaparece... así que es una buena noticia que el nuevo debugger permita debugar código C/AL! Además incluye interesantes opciones, como los breakpoints condicionales, la posibilidad de parar cuando se producen cambios en records, o saltarse el código de la Codeunit 1.

El debugger se abre desde el Dynamics NAV Development Environment (AKA el cliente clásico, que se seguirá usando para desarrollar en el entorno C/SIDE).

Desde allí hay que hacer Herramientas , Debugger, Debug Session. Se abrirá una página con todas las sesiones activas y nos permitirá seleccionar la sesión que queremos debugar, que puede no ser la nuestra.

Una vez seleccionada la sesión clicamos la opción Debug. Si queremos debugar una sesión que no se encuentra en la lista podemos usas la opción Debug Next, que debugará la próxima sesión que se conecte. Esto va bien para debugar WebServices, por ejemplo. Y se abre el debugger... Aunque de entrada no se muestra ningún código por pantalla!

Como dice el mensaje, el debugger está Waiting for break.

Tenemos dos opciones para forzar el break:

1. Colocar un breakpoint en un línea de un objeto y esperar a que la sessión pase por allí

2. Hacer click en la opción Break para debuggar a partir del punto en el que se encuentre la sesión

Y ahora si, ya tenemos el debugger en marcha

En próximos posts explicaré mas detalles sobre el nuevo debugger.

 

Salut!

Laura Nicolàs


]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/65 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/65 2012-10-10 00:00:00 PlannerOne - El componente de programación El conocimiento de ORTEMS y la eficacia de sus soluciones APS (Advanced Planning & Scheduling) son ampliamente utilizadas y reconocidas desde hace más de veinte años. PlannerOne©para Microsoft NAV es la respuesta adaptada para optimizar la producción de las PYMES, simple a implementar y a un coste competitivo.

PlannerOne© para Microsoft NAV, fruto de años de investigación y desarrollo, constituye una revolución en la planificación y programación de la producción. En el marco del programa de investigación EUREKA, ORTEMS a desarrollado este componente innovador, preintegrado vía Web Services, para maximizar el uso del módulo de producción de los ERP como Microsoft Dynamics NAV.

Los usuarios de Microsoft Dynamics NAV se benefician de estas funcionalidades avanzadas y gráficas, de una navegación dinámica con su ERP y de una integración en tiempo real de sus procesos.


]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/66 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/66 2012-10-06 00:00:00 Dynamics NAV 2013 ja està disponible pels clients de Dynamica

Els clients de Dynamica ja tenen a la seva disposició Microsoft Dynamics NAV 2013, l'última i més important versió d'aquest programari de gestió, que ofereix nombroses millores i noves funcionalitats per ajudar a les empreses a aconseguir un major control sobre el seu negoci, una important millora dels seus marges i un fort impuls del seu creixement. Capaç de combinar les característiques pròpies d'un ERP, dissenyat per a petites i mitjanes empreses, amb una experiència d'usuari senzilla i intuïtiva, aquesta solució compta a més amb capacitat per a Business Intelligence i eines de reporting, així com amb una total compatibilitat amb altres productes de Microsoft.

Davant la situació actual que viuen les pimes, Microsoft Dynamics NAV 2013 obre un nou món de possibilitats no només perquè afrontin aquests temps difícils, sinó perquè augmentin els seus beneficis. Entre aquests avantatges cal destacar aquestes tres:

• Millores en la visibilitat i un major control sobre el que passa en el negoci, ja que ajuda a una presa de decisions intel•ligents i oportunes.

• Possibilitat d'avançar-se les condicions canviants de la indústria i mantenir-se a l'avantguarda, optimitzant els seus processos de negoci. Això suposa una important ajuda a l'hora de controlar les despeses i aconseguir una línia de creixement constant. 

• Optimització de les inversions en TI, gràcies a la seva flexibilitat, la senzillesa d'ús i la capacitat per funcionar amb Microsoft Office o SharePoint, així com amb altres aplicacions de programari que una empresa pugui utilitzar.

D'altra banda Microsoft Dynamics NAV 2013 introdueix una important novetat respecte a la versió anterior i és que estarà disponible tant en model on-premise com cloud, amb la flexibilitat que això comporta per als clients.

Finalment cal destacar que el llançament de Microsoft Dynamics NAV 2013 comporta noves funcionalitats per a la gestió empresarial. Les més importants són les següents:

a) Comptabilitat dels costos. Les empreses aconsegueixen una major visibilitat de com està funcionant el seu negoci controlant pressupostos i despeses de funcionament, departaments, productes i projectes. Per això, Microsoft Dynamics NAV 2013 sincronitza la informació dels costos amb la comptabilitat i detecta variacions de pressupost, el que possibilita prendre les mesures adequades.

b) Pronòstic del flux d'efectiu. És possible analitzar el flux d'efectiu i actuar ràpidament en conseqüència. D'aquesta manera, les empreses poden comprendre la seva actual posició de tresoreria, les previsions a curt termini i monitoritzar els cobraments i els pagaments.

c) Gestió reunida. Microsoft Dynamics NAV 2013 ajuda a optimitzar els nivells d'estoc de cara a oferir un millor servei al client. Per aconseguir-ho s'integra amb la cadena de subministrament, incloent vendes, planificació de subministrament, emmagatzematge, gestió d'inventari i seguiment d'ítems.

d) Millores en la creació d'informes gràcies a l'estreta integració amb Microsoft Excel i altres tecnologies de Microsoft.

e) Noves capacitats per a la visualització de les dades de negoci, incloent la línia de temps que permet veure i analitzar la disponibilitat de cada article. D'aquesta manera s'ofereix una vista gràfica immediata de l'estoc.

f) Millores en la planificació de l'abastament. Aquesta funcionalitat ajuda a controlar la planificació de suggeriments i optimitzar el subministrament segons l'inventari i el cost de comanda.

g) Optimització de les operacions de magatzem. Les empreses aconsegueixen una major integració entre la fabricació i la gestió de magatzems i de serveis, millorant així el control de l'estoc.

h) Gestió de les ocupacions i serveis. L'empresa compta amb més coneixement i control dels processos de treball en procés.

i) Integració amb Microsoft OneNote. Microsoft Dynamics NAV 2013 és compatible amb aquesta eina de productivitat flexible de manera que fa possible la posada en marxa de tasques basades en rols.

Si està interessat en disposar d'un Dynamics NAV 2013 a la seva empresa demani'ns informació sense compromís i l'atendrem immediatament.


]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/62 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/62 2012-10-04 17:32:52 Lanzamiento de Microsoft Dynamics NAV 2013 Microsoft presenta Microsoft Dynamics NAV 2013, la última y más importante versión de este software de gestión, que ofrece numerosas mejoras y nuevas funcionalidades para ayudar a las empresas a conseguir un mayor control sobre su negocio, una importante mejora de sus márgenes y un fuerte impulso de su crecimiento. Capaz de combinar las características propias de un ERP, diseñado para pequeñas y medianas empresas, con una experiencia de usuario sencilla e intuitiva, esta solución cuenta además con capacidad para Business Intelligence y herramientas de reporting, así como con una total compatibilidad con otros productos de Microsoft.

“Microsoft ha apostado por analizar aún más detalladamente las necesidades de las empresas para construir una solución que no sólo responda a esos requerimientos, sino que abra un nuevo mundo de posibilidades a sus responsables en aspectos claves para mejorar la buena marcha de sus negocios, entre los que destaca el control de costes y la opción de trabajar en la nube”, explica Fernando García Varela, director de Microsoft Dynamics en España, que añade: “Además, los comentarios que hemos obtenido de los primeros clientes y partners que están trabajando con Dynamics NAV 2013 han sido realmente positivos. Por lo tanto, no podríamos estar más contentos por el lanzamiento de este producto y las posibilidades que ofrece a las empresas”.

Un mundo de amplias posibilidades para las pymes

Ante la situación actual que viven las pymes, Microsoft Dynamics NAV 2013 abre un nuevo mundo de posibilidades no sólo para que afronten estos tiempos difíciles, sino para que aumenten sus beneficios. Entre estas ventajas cabe destacar estas tres:

- Mejoras en la visibilidad y un mayor control sobre lo que ocurre en el negocio, puesto que ayuda en una toma de decisiones inteligentes y oportunas.

- Posibilidad de adelantarse a las condiciones cambiantes de la industria y mantenerse a la vanguardia, optimizando sus procesos de negocio. Esto supone una importante ayuda a la hora de controlar los gastos y lograr una línea de crecimiento constante.

- Optimización de las inversiones en TI, gracias a su flexibilidad, la sencillez de uso y la capacidad para funcionar con Microsoft Office o SharePoint, así cómo con otras aplicaciones de software que una empresa pueda utilizar.

“El de la pequeña y mediana empresa es claramente un mercado en crecimiento y prioritario para Microsoft. De hecho y de acuerdo con la consultora Gartner, las PYMEs serán las protagonistas de la siguiente ronda de innovación en cuanto a formas de hacer negocio y supondrán las siguientes disrupciones de mercado”, comenta Fernando García Varela, quien continúa: ”En tanto que la economía continúa su senda de recuperación, el segmento PYME demanda soluciones adecuadas a sus necesidades específicas. Inversiones en tecnología que les permitan mejorar sus procesos de negocio, reducir sus costes operacionales, incrementar la eficiencia de sus empleados y mejorar la retención de clientes, son la respuesta a esas necesidades. Las mejoras de Microsoft Dynamics NAV 2013 dan respuesta a estas necesidades”.

El camino hacia la Nube

Microsoft Dynamics NAV 2013 introduce una importante novedad con respecto a la versión anterior y es que estará disponible tanto en modelo on-premise como cloud a través de partners que ofrecen servicios de alojamiento. Asimismo, también soportará Windows Azure y estará disponible para su implantación en esta plataforma cloud en los próximos meses.

“Microsoft ha realizado una gran inversión para mejorar la capacidad de alojamiento (hostability) de Microsoft Dynamics NAV 2013 y está trabajando con un selecto número de partners para que sean capaces de ofrecer un nuevo modelo de suscripción para ambas modalidades de implementación, tanto on-premise como cloud”, comenta Varela antes de apuntar que: “Estos socios de negocio ya están afinando su puesta a punto en los primeros clientes, probando escenarios y realizando guías prescriptivas. El objetivo es cubrir la demanda existente en el mercado de un modo simple y flexible, de modo que las empresas obtengan mayores rendimientos”.

Microsoft considera que este camino hacia la Nube supone una oportunidad para sus partners y clientes dado que se abre ante ellos la capacidad de elección ya que las funcionalidades son las mismas tanto en el modelo cásico como en el que está alojado en la nube –o en uno híbrido-, así como el acceso a soluciones locales y específicas de cada industria.

Mejoras a todos los niveles

El lanzamiento de Microsoft Dynamics NAV 2013 trae consigo nuevas funcionalidades para la gestión empresarial. Las más importantes son las siguientes:

- Contabilidad de los costes. Las empresas logran una mayor visibilidad de cómo está funcionando su negocio controlando presupuestos y gastos de funcionamiento, departamentos, productos y proyectos. Para ello, Microsoft Dynamics NAV 2013 sincroniza la información de los costes con la contabilidad y detecta variaciones de presupuesto, lo que posibilita tomar las medidas adecuadas.

- Pronóstico del flujo de efectivo. Es posible analizar el flujo de efectivo y actuar rápidamente en consecuencia. De este modo, las empresas pueden comprender su actual posición de tesorería, las previsiones a corto plazo y monitorizar los cobros y los pagos.

- Gestión reunida. Microsoft Dynamics NAV 2013 ayuda a optimizar los niveles de stock de cara a ofrecer un mejor servicio al cliente. Para lograrlo se integra con la cadena de suministro, incluyendo ventas, planificación de suministro, almacenaje, gestión de inventario y seguimiento de ítems.

- Mejoras en la creación de informes gracias a la estrecha integración con Microsoft Excel y otras tecnologías de Microsoft.

- Nuevas capacidades para la visualización de los datos de negocio, incluyendo la línea de tiempo que permite ver y analizar la disponibilidad de cada artículo. De este modo se ofrece una vista gráfica inmediata del stock.

- Mejoras en la planificación del abastecimiento. Esta funcionalidad ayuda a controlar la planificación de sugerencias y optimizar el suministro según el inventario y el coste de pedido.

- Optimización de las operaciones de almacén. Las empresas consiguen una mayor integración entre la fabricación y la gestión de almacenes y de servicios, mejorando así el control del stock.

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/67 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/67 2012-10-01 00:00:00 Instal•li ja Dynamics NAV 2013 i estalviï fins a un 60% del cost de les llicències L'última versió de l'ERP de Microsoft Dynamics NAV ja està a punt per ser llançada al mercat a nivel mundial i porta associada una nova fórmula de llicència més simplificada. Per promocionar el llançament del nou producte, Microsoft ofereix importants descomptes que poden suposar fins a un 60% del cost de les llicències. En aquest document adjunt pot veure amb més detall els beneficis i les possibilitats d'acollir-se a aquesta promoció.

Si està plantejant la possibilitat d'instal•lar Dynamics NAV a la seva empresa contacti ràpidament amb el nostre departament comercial. Sense cap tipus de compromís analitzarem les seves necessitats i li calcularem l'estalvi que tindria la seva instal•lació amb aquestes condicions limitades.  

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/61 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/61 2012-09-21 14:57:26 Dynamica is doing business Dynamica forma part del selecte grup d'empreses que han estat convidades a la presentació del Club Cambra-Doing Business, la nova eina de la Cambra de Comerç per estimular els contactes, el creixement i la internacionalització de les empreses catalanes. L'acte, ha estat presidit per Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç, i ha comptat amb l'activa participació del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, que ha explicat les seves experiències com a empresari i com a directiu d'un dels clubs esportius de major repercussió mundial. La representació de Dynamica ha anat a càrrec de Joan-Carles Colomé, el director comercial, i del responsable de màrqueting i comunicació de la companyia, Marc Redorta.

Volem recordar que el passat mes de febrer la Cambra de Comerç va premiar Dynamica com a millor empresa jove del Vallès Oriental.

 

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/60 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/60 2012-09-13 20:56:39 Josep Pagès revalida el seu MVP en Dynamics NAV per setè any consecutiu

Microsoft ha fet pública la seva llista anual de Most Valuable Professionals (professionals més valuosos) d’arreu del món, i un cop més incorpora el nom de Josep Pagès. El cofundador i director general de Dynamica ha rebut aquesta distinció per setè any consecutiu i torna a ser l’únic representant espanyol a la categoria de Dynamics NAV, en la que hi apareixen un total de 23 professionals d’aquest software de gestió.

A començaments dels anys 90 Microsoft va decidir reconèixer la tasca que fan els especialistes en els seus productes i, a tal efecte, va crear els MVP Awards. Es tracta d’una distinció pensada per premiar a aquells professionals que més domini i coneixement tenen sobre un producte determinat i que més vocació han mostrat en el darrer any per compartir aquest coneixement. De fet, és la comunitat d’usuaris i professionals qui proposa els candidats a MVP i és un jurat format per experts del fabricant Microsoft qui avalua i examina les aportacions fetes durant l’any per cada candidat i en base a elles emet el seu veredicte.  

La llista de MVP en Dynamics NAV està formada per 23 persones, principalment d’Europa però també amb representants dels Estats Units i la India. Cal tenir en compte que la comunitat d’usuaris i professionals vinculada a Dynamics NAV no és menor. Segons Microsoft hi ha més de 100.000 empreses repartides en 42 països del món que tenen instal•lat aquest software de gestió, que a la seva vegada és utilitzat per més de 1’5 milions de persones. Un dels secrets d’aquesta enorme acceptació es basa en el fet que la robustesa i fiabilitat del programa li ha permès estar al mercat ininterrompudament 29 anys consecutius i, a més, amb un ritme de creixement important, ja que cada any unes 8.000 noves empreses volen gestionar la seva activitat amb un Dynamics NAV.    

El director general de Dynamica, Josep Pagès, ha mostrat novament la seva satisfacció per un guardó que, sota el seu criteri, “reconeix no només una feina sinó també una manera de fer-la i d’entendre-la, ja que hi ha dues condicions per ser MVP: tenir molts coneixements i tenir encara més ganes de compartir-los”. En aquest sentit Pagès ha assegurat que “la vocació de Dynamica és la d’ajudar als nostres clients però també als altres tècnics i desenvolupadors d’aquesta eina, perquè no tenim cap dubte que quan més bo i conegut sigui el software més bé aniran les coses als clients, als distribuïdors i al fabricant”. Finalment, el CEO de Dynamica ha volgut agrair a Microsoft “que continuï concedint aquests reconeixements que ens acrediten de cara al mercat i de cara als nostres clients com als millors professionals en Dynamics NAV del nostre país”.   


]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/59 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/59 2012-07-12 09:37:29 Discontinuación del Portal de Empleado con el Lanzamiento de Microsoft Dynamics NAV 2013 Además, con el lanzamiento de Microsoft Dynamics NAV 2013 este año, se discontinuará el Portal de Empleado y se suprimirá del listado de precios de Microsoft Dynamics NAV el 1 de Octubre de 2012. 

Cualquier cliente, tanto nuevo como existente que desee adquirir una solución de portal con Microsoft Sharepoint podrá optar por usar el Portal Framework de Microsoft Dynamics NAV para Microsoft Sharepoint de Microsoft Dynamics NAV 2013, o dirigirse a Microsoft Dynamics Marketplace donde se ofrecen diversas soluciones certificadas (CfMD).

Los clientes de Microsoft Dynamics NAV que hayan adquirido el Portal de Empleado, y que migren a Microsoft Dynamics NAV 2013 no podrán usar los gránulos del mismo. Microsoft anima a los clientes actuales a que contacten con su partner para evaluar la migración a soluciones alternativas.

Además, a partir del 1 de Octubre de 2012, no se cobrará BREP de estos gránulos a los actuales clientes de Microsoft Dynamics NAV (Navision) con licencias de Portal de Empleado. El 1 de Octubre de 2012 la cuota de la Protected List Price (PLP) para estos gránulos se pondrá a cero, lo que supone que no habrá coste a partir de la siguiente fecha de renovación del plan. Las claves de licencia para estos gránulos permanecerán sin embargo en las cuentas de los clientes actuales, permitiendo así seguir utilizando la funcionalidad. Sin embargo, a partir del 1 de Octubre de 2012, no será posible comprar estos gránulos.

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/58 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/58 2012-06-19 00:00:00 Bones dades de creixement per Dynamica

Durant els primers sis mesos de 2012 Dynamica ha aconseguit ampliar significativament la seva cartera de clients, les llicències dels quals suposaran prestar servei a 83 nous usuaris. Aquesta xifra es tradueix en un increment de l’11’64% de la base instal•lada de Dynamica i en un ritme de creixement de 14 usuaris/mes. Pel què fa al perfil dels nous clients de la companyia és totalment heterogeni: hi ha des de fundacions universitàries fins a centres hospitalaris, passant per fabricants de productes de gran consum i minoristes al detall. La majoria dels clients estan situats a la demarcació de Barcelona, si bé també compta amb un petit percentatge de clients a fora de la província i de Catalunya.  

El director general de Dynamica, Josep Pagès, considera que “aquest creixement és molt destacable en els moments actuals, en els que moltes empreses travessen per problemes greus de liquiditat i és difícil de convèncer-los per què inverteixin en tecnologia”. No obstant, Pagès creu que “també és cert que els empresaris són més exigents amb els seus proveïdors i no tenen cap inconvenient en passar-se a un altre partner que ofereixi un millor servei, i estic segur que això ens ha beneficiat”. Pel CEO de Dynamica “és molt important per una empresa petita com la nostra que la confiança dels nostres clients no decaigui, i això només s’aconsegueix esforçant-nos cada dia en donar-los més i millors serveis perquè puguin treure tot el rendiment possible del seu Dynamics NAV”.

Malgrat que la fundació de Dynamica l’estiu del 2006 va coincidir amb els primers símptomes de desacceleració econòmica, aquest distribuïdor Microsoft especialitzat amb Dynamics NAV i situat a Granollers no ha parat de créixer en número de clients i usuaris. El passat mes de febrer Dynamica va ser distingida com a Millor Empresa Jove del Vallès Oriental per la Cambra de Comerç.


]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/56 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/56 2012-06-15 10:52:22 Business Analytics de Microsoft Dynamics NAV se discontinúa La estrategia de informes e inteligencia de negocio de Microsoft Dynamics NAV (Navision) está centrada en simplificar la oferta. La implementación exitosa de esta estrategia ha dado como resultado una estupenda integración de Jet Reports Express for Microsoft Dynamics NAV. Además, el lanzamiento de Microsoft Dynamics NAV 2013 incluirá mucha funcionalidad nueva de inteligencia de negocio y generación de informes a través de la mejora de gráficos nativos y la integración con Microsoft SQL Server Reporting Services y con Power Pivot para Excel.

Como parte de esta estrategia, Microsoft ha decidido así discontinuar Business Analytics para Microsoft Dynamics NAV con el lanzamiento de Microsoft Dynamics NAV 2013.

Los clientes nuevos o existentes que deseen adquirir una solución completa de BI podrán dirigirse a Microsoft Dynamics Marketplace donde se ofrecen numerosas soluciones de BI certificadas para Microsoft Dynamics (CfMD). 

Los actuales clientes de Microsoft Dynamics NAV que compraron licencias de Business Analytics y se actualicen a Microsoft Dynamics NAV 2013 no podrán ya utilizar estos gránulos. Animamos a los actuales clientes a que contacten con su partner para evaluar si las necesidades quedan cubiertas en Microsoft Dynamics NAV2013 con las nuevas funcionalidades o integraciones, o si es más indicado la migración a soluciones alternativas como las disponibles en Microsoft Dynamics Marketplace.

Además, desde el 1 de Octubre de 2012, no se cobrará BREP de estos gránulos a los actuales clientes de Microsoft Dynamics NAV con licencias de Business Analytics. A partir del 1 de Octubre de 2012 la cuota de la Protected List Price (PLP) para estos gránulos se pondrá a cero, lo que supone que no habrá coste a partir de la siguiente fecha de renovación del plan. Las claves de licencia para estos gránulos permanecerán sin embargo en las cuentas de clientes actuales, permitiendo así seguir utilizando la funcionalidad. Sin embargo, a partir del 1 de Octubre de 2012, no será posible comprar estos gránulos.

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/57 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/57 2012-06-07 00:00:00 Dynamica desvetlla els secrets per fer anar millor les empreses

Una quinzena d’empresaris i empresàries del Vallès Oriental s’han aplegat aquest matí a la seu de la UEI-CERCLEM de Granollers per participar a la xerrada COM POT ANAR MILLOR LA MEVA EMPRESA. Aquesta conferència ha servit per fer una repassada a les nombroses eines tecnològiques que hi ha al mercat per millorar l’eficàcia i la productivitat de les empreses, des de les més petites a les més grans. Durant la xerrada, que ha estat impartida pel director general de Dynamica i president de la Comissió TIC de la UEI, Josep Pagès, s’han analitzat les possibilitats d’eines com els ERP, els CRM, el comerç electrònic, la facturació electrònica o els anomenats Business Intelligence, i també s’han comparat les avantatges i els inconvenients que ofereixen noves tendències del mercat com és el cloud computing.

Durant la seva intervenció Josep Pagès ha deixat clar que “invertir en tecnologia no és una cosa opcional per una empresa, ja que segur que la competència ja ho ha fet. El què cal és deixar-se assessorar per disposar de les eines més ajustades a les necessitats i als recursos de la nostra companyia.”.


]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/53 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/53 2012-06-05 00:00:00 Dynamics NAV 2013 Beta Release Lo primero que llama la atención es la barra de funciones. En NAV 2013 se ve con bastantes más iconos. Además han añadido pestañas a la barra de funciones, de forma que el resto de funciones se encuentran también en la barra de funciones.

De esta forma es más fácil acceder a toda la funcionalidad, y además se parece más al look&feel de Office.

En páginas tipo documento (cabecera y líneas), en NAV 2009 las acciones asociadas a las líneas se encontraban escondidas en ese pequeño icono en forma de rayo. En NAV 2013 en cambio se le da más visibilidad a las funciones de las líneas y se muestran de esta forma.

Creo que estos cambios en el modo en como se muestra la información son una gran noticia porque hacen que Dynamics NAV ahora sea más fácil de usar para los usuarios.

En próximos posts seguiré hablando de la versión 2013. Nos leemos.

 

Salut!

Laura Nicolàs

Dynamica

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/55 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/55 2012-05-30 11:03:19 Una CRONUS con muchos más datos Más vale tarde que nunca, dicen, así que aquí va: Link descarga NAV 2009 R2 (requiere acceso a la PartnerSource)

Es la misma página de descarga de todas las versiones localizadas de NAV 2009 R2. Hay una nueva sección donde estás las Cronus extendidas de los diferentes países.

Esta nueva empresa CRONUS ha ampliado datos en las siguientes àreas:

Gestión Financiera: movimientos de banco, pagos de clientes, pagos de proveedores, asientos de cierre anual, presupuesto financiero, etc.

Ventas: pedidos, productos, cuentas. Más clientes y direcciones de envío.

Compras: pedidos, productos y cuentas.

Existencias: ajustes de costes, ajustes de diario, inventarios físicos

Y no ha ampliado datos en las siguientes àreas:

Seguimiento de producto, Gestión Avanzada del Almacén, Producción, Servicios, Proyectos, Activos Fijos, Conciliación bancaria y otras funcionalidades avanzadas

 

Cristina Nicolàs

Dynamica

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/54 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/54 2012-05-11 09:45:03 Oferta exclusiva per clients de Dynamica

Microsoft acaba de llençar una campanya promocional pels seus clients de Dynamics NAV que tinguin el contracte de manteniment en vigor i vulguin ampliar el nombre d’usuaris concurrents del seu Navision. Amb aquesta oferta, que està en vigor només fins el 15 de juny, podran disposar de més usuaris concurrents amb el següent escalat de descomptes:

 

De 2 a 5 usuaris:       8% de descompte

De 6 a 10 usuaris:    13% de descompte

De 11 a 20 usuaris:  18% de descompte

Més de 20 usuaris:   20% de descompte

 

A més, Microsoft també ofereix un descompte del 15% en la compra de mòduls o funcionalitats addicionals pel seu Dynamics NAV, sempre i quan es tracti d’una compra superior a 10.000 euros.

Si vol ampliar les possibilitats del seu Navision o si vol que més persones de la seva empresa puguin treballar-hi simultàniament, contacti amb nosaltres i aculli’s a aquesta oferta limitada de Microsoft i Dynamica. 


]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/52 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/52 2012-05-08 09:39:18 Dynamica llença al mercat el primer servei d’implantació d’ERP en format de Tarifa Plana

Dynamica acaba de llençar al mercat els seus serveis en modalitat de Tarifa Plana. Això vol dir que les empreses que necessitin una eina de gestió empresarial solvent i potent ja no hauran de fer importants inversions inicials. I tampoc s’hauran de preocupar ni per la renovació de les llicències del software, ni pel servei d’atenció al client, ni per les migracions a versions superiors, ni per qualsevol altra necessitat relacionada amb el seu Dynamics NAV. A canvi d’una quota mensual podrà externalitzar absolutament tot el què tingui a veure amb el seu ERP. Això es traduirà en un estalvi immediat de despeses relacionades amb IT i alliberarà als directius del temps necessari per ocupar-se de temes més estratègics relacionats amb el funcionament de la seva empresa.

La Tarifa Plana de Dynamica és inèdita en el mercat dels ERPs ja que a banda de les llicències i l’allotjament inclou, per primera vegada, tots els serveis associats de consultoria, implantació, formació i suport que des de fa sis anys presta Dynamica als seus clients. A més, amb la contractació de la Tarifa Plana, els clients tindran de regal DYN BI, una eina de business intelligence que permet fer un seguiment de l’evolució de la companyia a temps real des de qualsevol dispositiu que disposi de connexió a Internet.    

El director general de Dynamica, Josep Pagès, ha explicat que “aquesta modalitat de contractació respon a les necessitats del mercat, ja que estem constatant com les empreses reclamen més flexibilitat en els serveis i en el pagament dels mateixos”. En aquest sentit Pagès ha assegurat que “amb aquesta fórmula tothom pot accedir a una eina que és fonamental per millorar la productivitat i l’eficàcia en la gestió de l’empresa, i a més, en l’externalitzar-se el servei, s’estalvien les preocupacions i la dedicació que sempre reclama una eina d’aquestes característiques”.

De la seva banda, el director tècnic i cofundador de Dynamica, Josep Mª  Puigdollers, ha destacat que “la tecnologia cloud ja està prou madura i contrastada com per aplicar-la a productes de la dimensió d’un Dynamics NAV, i més tenint en compte que comporta un estalvi important i immediat per les empreses en IT, cosa fonamental avui en dia”. Per Puigdollers, “el cloud permet alinear exactament les necessitats tecnològiques amb la inversió necessària... dit d’una altra manera, permet gastar exactament el què es necessita, ni més ni menys”. Puigdollers també s’ha mostrat convençut que “la Tarifa Plana de Dynamica serà un èxit i un model a imitar ben aviat, perquè ofereix el millor de la nostra companyia a un preu assumible per a qualsevol empresa”.  

En els seus gairebé sis anys de vida, Dynamica ha prestat els seus serveis a més de 70 empreses d’arreu de l’estat, empreses de tots els sectors i que només comparteixen la voluntat de millorar la seva gestió i l’atenció als seus clients per poder créixer. Dynamica està especialitzada en la implementació a mida de programes de gestió empresarial anomenats ERP (Enterprise Resource Planning) i, més concretament, en el Dynamics NAV desenvolupat per Microsoft. Entre els clients de Dynamica hi ha empreses com TopFun (fabricant de bicicletes BTT d’alta gama), ESADE Alumni (fundació d’ex alumnes de la prestigiosa escola de negocis), Sony Gallery (botigues oficials de productes Sony), Raona (consultoria de software) o Grupcom (distribuïdor de productes Vodafone amb una xarxa de 37 botigues).

Més informació a: https://dynamica.es/ca/tarifa_plana

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/49 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/49 2012-03-23 11:29:17 ¿Como saber si una fecha es de cierre? NormDate := NORMALDATE("Posting Date");
ClosDate := CLOSINGDATE(NormDate);
IF ClosDate = "Posting Date" THEN
  IsClosed := TRUE
ELSE
  IsClosed := FALSE;

Josep Pagès
Dynamica
]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/48 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/48 2012-03-19 16:40:40 Saldo controlable en Diarios Lo primero que se tiene que hacer es decidir qué cuentas queremos controlar. En la empresa de demostración Cronus, por ejemplo, vienen marcadas todas las cuentas de Caja y de Bancos.

Para marcalas se debe acceder a la ficha de la cuenta contable y marcar el campo "Saldo Controlable en diarios", tal y como se ve en la imagen. 

Ahora voy al diario de pagos (por ejemplo) y me dispongo a registrar pagos a proveedores. Introduzco todas sus líneas con todas sus contrapartidas. Antes de registrar hago clic en Acciones → Registro →Control.

Se abre la página Control Saldos, que muestra todas las cuentas marcadas para controlar. En la columna "Saldo movs. en el diario" nos muestra que saldo se le va a imputar a la cuenta con las líneas que hay actualmente en el diario. La columna "Saldo después del registro" nos muestra qué saldo tendrá la cuenta después de registrar las líneas.

 

Salut!

Laura Nicolàs

Dynamica

]]> https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/47 https://dynamica.es/ca/ficha_noticia/47 2012-03-08 11:35:51