L’actual context econòmic reclama la màxima atenció i concentració per gestionar un negoci. Cal posar-hi els cinc sentits i evitar les distraccions. Per aquest motiu la seva empresa necessita una eina potent que l’ajudi a automatitzar el màxim de processos possibles i que li permeti concentrar-se només en facturar, una eina com Microsoft Dynamics NAV, que ja utilitzen més d’un milió d’usuaris a més de 100.000 empreses de 42 països d’arreu del món.

Però també necessita no haver d’invertir ni temps ni recursos en fer funcionar el seu Dynamics NAV. Vostè necessita ocupar-se del seu negoci, i no preocupar-se del seu ERP. Contracti la nostra TARIFA PLANA i deixi que els professionals de Dynamica s'ocupin d'esprémer el seu Dynamics NAV mentre vostè es dedica només a incrementar les seves vendes.

Cinc motius i un regal per contractar la TARIFA PLANA de Dynamica:

 • #1

  Externalització del servei. Quedi’s amb tots els avantatges de Microsoft Dynamics NAV i sense cap dedicació associada. No es preocupi pel seu ERP, que ja ho farem nosaltres, i centri’s en el seu negoci.

 • #2

  No cal cap inversió inicial. Pot disposar del seu Dynamics NAV en règim de lloguer i amb una despesa mensual controlada i flexible. Pagui en cada moment només pels usuaris que utilitzen l’eina, siguin més o siguin menys.

 • #3

  Sempre amb una versió actualitzada. S’han acabat els contractes de manteniment i les despeses per migracions a versions superiors. Li garantim sempre una versió de Dynamics NAV suportada per Microsoft.

 • #4

  El suport, inclòs. Tampoc pagarà cap extra per utilitzar el nostre servei d’atenció al client. Davant de qualsevol consulta sobre el funcionament del seu ERP contacti amb nosaltres i l’atenem. Així de simple, així de fàcil.

 • #5

  Estalviï diners i problemes informàtics. Estalviarà despeses en hardware, servidors, xarxes, còpies de seguretat, i tot el què tingui a veure amb el manteniment de la infraestructura tecnològica. Dynamica també se’n cuida.

 • #6

  DYN BI, Business Intelligence de regal. Contracti la nostra Tarifa Plana y l’obsequiarem amb DYN BI, una aplicació que li permetrà analitzar la situació de la seva empresa en temps real des de qualsevol dispositiu i prendre les decisions més oportunes.

Demani'ns informació sense compromís No té res a perdre i sí molt a guanyar

Més informació